Kozan Yangın / Chp Li Tekin Kozan Yanginini Raporlastirdi Rant Kavgalari Kozan I Yakiyor / Adana kozan'da yangın dün akşam saatlerinden beri devam ediyor adana'nın kozan ilçesinde dün akşam saatlerinde ormanlık alanda başlayan yangın b

Kozan Yangın / Chp Li Tekin Kozan Yanginini Raporlastirdi Rant Kavgalari Kozan I Yakiyor / Adana kozan'da yangın dün akşam saatlerinden beri devam ediyor adana'nın kozan ilçesinde dün akşam saatlerinde ormanlık alanda başlayan yangın b. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda arazöz, iş makinesi ve yer ekibi sevk edildi. Hızla fabrikayı saran yangını söndürmek için bölgeye çok. Kızlarsekisi mevkisindeki ormanlık alanda 2 gün önce çıkan yangını söndürmek için bölgeye gönderilen ekipler. Dün öğle saatlerinde kozan'ın kuyubeyli mahallesi'ndeki ormanlık alanda başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüdü. Adana'nın kozan ilçesindeki geri dönüşüm fabrikasında çıkan.

Adana'nın kozan ilçesinde, bir plastik fabrikasında yangın çıktı. Yangın ilçeye bağlı kuytucak mahallesi türkmengediği mevkiinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangını. Adananın kozan ilçesinde bu gün öğle saatlerinde başlayan yangın aşırı rüzgarın da etkisiyle devam ediyor. Fabrikayı saran yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor. Hızla fabrikayı saran yangını söndürmek için bölgeye çok.

Ir5kgef1ymxljm
Ir5kgef1ymxljm from foto.sondakika.com
Edinilen bilgiye göre, kozan ilçesinde kızlarsekisi, salmanlı, akarca mahallelerinde akşam saatlerinde çıkan orman yangını nedeniyle jandarma ekipleri anonslarla vatandaşları evlerini boşaltmaları. Adana valisi süleyman elban, kozan ilçesinde çıkan orman yangın nedeniyle 5 köydeki vatandaşların tahliye edildiğini, 2 köyde ise tahliye için hazırlık yaptıklarını söyledi Yangına orman işletme ekipleri anında müdahale etti. Adana günü kentin bir çok ilçesinde başlayan yangınlarla mücadele ederek geçirdi. Rüzgarında hızıyla büyüyen yangına çok sayıda arazöz, orman işçisi. Adana'nın kozan ilçesine bağlı kuyubelli mahallesindeki. 23 farklı noktada yangın adana'ya bağlı kozan ilçesinde akşam saatlerinde orman yangını çıktı. 4.8k views · july 27.

Adana'nın kozan ilçesinde, bir plastik fabrikasında yangın çıktı.

Rüzgarında hızıyla büyüyen yangına çok sayıda arazöz, orman işçisi. Adananın kozan ilçesinde bu gün öğle saatlerinde başlayan yangın aşırı rüzgarın da etkisiyle devam ediyor. Kızlarsekisi mevkisindeki ormanlık alanda henüz. Son dakika gündem haberine göre adana'nın kozan ilçesindeki geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın söndürüldü. Adananın kozan ilçesinde bu gün öğle saatlerinde ormanlık alanda çıkan orman yangınına müdahale sonucunda yangın kontrol altına alındı. Fabrikayı saran yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor.saat 21.30 sıralarında ilçeye bağlı güneri mahallesi'nde bulunan organize sanayi bölgesi'ndeki bir plastik fabrikasından alevlerin yükseldiğini görenler, durumu itfaiyeye bildirdi. Kozan organize sanayinde fabrika yangını fabrika küle döndü adana'nın kozan ilçesine bağlı güneri mahallesi organize sanayii bölgesinde bulunan geri dönüşüm ve atık tesisinde çıkan yangın tesisi küle çevirdi. Plastik fabrikasında yangın adana'nın kozan ilçesinde, bir plastik fabrikasında yangın çıktı. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan orman yangınını kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor. Adana günü kentin bir çok ilçesinde başlayan yangınlarla mücadele ederek geçirdi. Yangının söndürülmesi için itfaiye ekipleri çalışma başlattı. Yangın ilçeye bağlı kuytucak mahallesi türkmengediği mevkiinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangını. Adana valisi süleyman elban, kozan ilçesinde çıkan orman yangın nedeniyle 5 köydeki vatandaşların tahliye edildiğini, 2 köyde ise tahliye için hazırlık yaptıklarını söyledi

Adana kozan'ın kuyubelli mahallesi öğle saatlerinde, ormanlık alanda yangın çıktı. Adana'nın kozan ilçesinde, bir plastik fabrikasında yangın çıktı. Hızla fabrikayı saran yangını söndürmek için bölgeye çok sayıda. Elban, yangın bölgesinde incelemede bulunduktan sonra gazetecilere, saat 13.00 sıralarında birkaç ayrı noktada yangın başladığını ve halen kontrol altına alınmadığını söyledi. Edinilen bilgiye göre, kozan ilçesinde kızlarsekisi, salmanlı, akarca mahallelerinde akşam saatlerinde çıkan orman yangını nedeniyle jandarma ekipleri anonslarla vatandaşları evlerini boşaltmaları.

Kztwn28oks 4km
Kztwn28oks 4km from foto.sondakika.com
Bir gün içinde 22 yangın çıktı, büyük bir kısmı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda arazöz, iş makinesi ve yer ekibi sevk edildi. Kozan'ın kuyubelli mahallesi ormanlık alanda yangın çıktı. Yangına kozan orman yangın söndürme müdürlüğü ekipleri, 1 greyder, 2 helikopter, 6 yangın arazözü, 4 su tankı ve 45 orman yangın söndürme ekibi ile müdahale etti. Adana kozan'da yangın dün akşam saatlerinden beri devam ediyor adana'nın kozan ilçesinde dün akşam saatlerinde ormanlık alanda başlayan yangın b Hızla fabrikayı saran yangını söndürmek için bölgeye çok. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan orman yangınını kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor. Yangın ilçeye bağlı kuytucak mahallesi türkmengediği mevkiinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangını.

4.8k views · july 27.

Kozan'daki yangın nedeniyle köyler tahliye ediliyor. Kızlarsekisi mevkisindeki ormanlık alanda henüz. Kızlarsekisi mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangına kozan orman yangın söndürme müdürlüğü ekipleri, 1 greyder, 2 helikopter, 6 yangın arazözü, 4 su tankı ve 45 orman yangın söndürme ekibi ile müdahale etti. Bu gün12:30 saatlerinde kuyubeli mahallesi i̇bolu mevkiinde iddiaya göre 5 ayrı noktada yangın çıktı. Son dakika gündem haberine göre adana'nın kozan ilçesindeki geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın söndürüldü. Elban, yangın bölgesinde incelemede bulunduktan sonra gazetecilere, saat 13.00 sıralarında birkaç ayrı noktada yangın başladığını ve halen kontrol altına alınmadığını söyledi. Adana valisi süleyman elban, kozan ilçesinde çıkan orman yangın nedeniyle 5 köydeki vatandaşların tahliye edildiğini, 2 köyde ise tahliye için hazırlık yaptıklarını söyledi Ormanlık alanlar adeta kızıla boyandı, 5 köy tahliye edildi. Kozan'ın kuyubelli mahallesi ormanlık alanda yangın çıktı. Adana'nın kozan ilçesinde, ormanlık alanda çıkan yangının sıçradığı evler kullanılamaz hale geldi. Yangının söndürülmesi için itfaiye ekipleri çalışma başlattı. Hızla fabrikayı saran yangını söndürmek için bölgeye çok sayıda.

Kızlarsekisi mevkisindeki ormanlık alanda 2 gün önce çıkan yangını söndürmek için bölgeye gönderilen ekipler. Kızlarsekisi mevkisindeki ormanlık alanda henüz. Kozan ilçesinin kızlareskisi mevkiinde çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Fabrikayı saran yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor.saat 21.30 sıralarında ilçeye bağlı güneri mahallesi'nde bulunan organize sanayi bölgesi'ndeki bir plastik fabrikasından alevlerin yükseldiğini görenler, durumu itfaiyeye bildirdi. Plastik fabrikasında yangın adana'nın kozan ilçesinde, bir plastik fabrikasında yangın çıktı.

Kozan Kalesi Alev Alev Yandi
Kozan Kalesi Alev Alev Yandi from otagtv.net
Bu gün12:30 saatlerinde kuyubeli mahallesi i̇bolu mevkiinde iddiaya göre 5 ayrı noktada yangın çıktı. Kozan ilçesinin kızlareskisi mevkiinde çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Fabrikayı saran yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor. Kozan'ın kuyubeli köyündeki ormanlık alanda 23 ağustos'ta saat 12.50'de 3 farklı noktada henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Adana'nın kozan ilçesindeki geri dönüşüm fabrikasında çıkan. Adananın kozan ilçesinde bu gün öğle saatlerinde ormanlık alanda çıkan orman yangınına müdahale sonucunda yangın kontrol altına alındı. Ormanlık alanlar adeta kızıla boyandı, 5 köy tahliye edildi. Edinilen bilgiye göre, kozan ilçesinde kızlarsekisi, salmanlı, akarca mahallelerinde akşam saatlerinde çıkan orman yangını nedeniyle jandarma ekipleri anonslarla vatandaşları evlerini boşaltmaları.

Kozan'da geri dönüşüm tesisinde yangın adana'nın kozan ilçesinde geri dönüşüm ve atık tesisinde çıkan yangın organize sanayiyi gece aydınlattı.

Yangının söndürülmesi için itfaiye ekipleri çalışma başlattı. Kızlarsekisi mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Adana'nın kozan ilçesinde, bir plastik fabrikasında yangın çıktı. Fabrikayı saran yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor. Çıkan yangına kozan ve andırın orman i̇şletme ekipleri müdahalesi sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Adananın kozan ilçesinde bu gün öğle saatlerinde ormanlık alanda çıkan orman yangınına müdahale sonucunda yangın kontrol altına alındı. Kozan ilçesinin kızlareskisi mevkiinde çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Kozan'daki yangın nedeniyle köyler tahliye ediliyor. Ormanlık alanlar adeta kızıla boyandı, 5 köy tahliye edildi. Bu gün12:30 saatlerinde kuyubeli mahallesi i̇bolu mevkiinde iddiaya göre 5 ayrı noktada yangın çıktı. Rüzgarında hızıyla büyüyen yangına çok sayıda arazöz, orman işçisi. 4.8k views · july 27. Kozan organize sanayinde fabrika yangını fabrika küle döndü adana'nın kozan ilçesine bağlı güneri mahallesi organize sanayii bölgesinde bulunan geri dönüşüm ve atık tesisinde çıkan yangın tesisi küle çevirdi.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook